Tilintarkastaja neuvoo ja varmistaa

Tilintarkastus AAA Oy on Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) hyväksymä ja valvoma tilintarkastusyhteisö. Auktorisoidut tilintarkastajamme (HT, KHT ja JHT) suorittavat lakimääräisiä tilintarkastustehtäviä organisaationne ylimmän toimielimen päätöksen perusteella.

Tilintarkastajana voi toimia yhtiömme tilintarkastaja henkilökohtaisesti tai sitten voidaan valita tilintarkastajaksi tilintarkastusyhteisö Tilintarkastus AAA Oy. Jos tilintarkastajaksi on valittu tilintarkastusyhteisö, tällöin ei tilintarkastuslain mukaan tarvitse valita varatilintarkastajaa.

Lakimääräisen tilintarkastuksen lisäksi annamme mielellään myös veroneuvontaa sekä teemme ehdotuksia yhteisönne toiminnan kehittämiseksi.

Tilintarkastus on myös varmistus- ja neuvontapalvelua, josta asiakkaidemme on saatava konkreettista hyötyä. Omalla osaamisellamme ja toiminnallamme varmistamme sen, että asiakkaamme toimivat yhteiskunnan asettamien pelisääntöjen ja määräysten puitteissa sekä yhteisön omien sääntöjen/yhtiöjärjestyksen mukaisesti.

Yhtiömme arvot ja toimintaperiaatteet