5914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5914,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-2.0.0,onyx-ver-3.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_background_opacity,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

ASIANTUNTIJAT

Yrityksen tiedot

Tilintarkastus AAA Oy
Y-tunnus 1508440-3
Kotipaikka Tampere

Toimipaikka ja yhteystiedot

Technopolis Asemakeskus
Peltokatu 26 C 240, Tampere
etunimi.sukunimi@tilintarkastusaaa.fi

Jari Martikainen

Jari Martikainen

HT-tilintarkastaja

Valmistunut Vaasan yliopistosta ekonomiksi ja kauppa­tieteiden maisteriksi. Opettanut Päijät-Hämeen koulutus­konsernissa useita vuosia kirjanpitoa, sisäistä laskentaa, rahoitus­laskelmia, tunnuslukuja, konserni­tilinpäätöksen tekoa, nyt ulkomaankauppa- ja veroasioita.

Martikainen on toiminut keskikokoisen tilitoimiston vetäjänä ja suorittanut laskenta-alan ammattilaisten syventävän Kirjanpidon ja laskenta­toimen tutkinnon (KLT).

Tilintarkastajana Jari Martikainen on erikoistunut pieniin yrityksiin, konserneihin ja ulkomaan kauppaa käyviin yrityksiin.

050 527 8463

Tapio Järvi

Tapio Järvi

HT-tilintarkastaja

Koulutukseltaan tradenomi. Järvi on työskennellyt mm. pankissa ja vakuutusyhtiössä, sisäisenä tarkastajana, toiminnanjohtajana ja yrittäjänä.

Tilin­tar­kas­tustehtävissä hän on erikoistunut pieniin yrityksiin, yhdistyksiin sekä osuuskuntiin.

040 732 0343

Timo Markkola

Timo Markkola

KHT

Koulutukseltaan taloustieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Timo Markkolalla on vankka liike-elämän kokemus sisäisenä tarkastajana, talousjohtajana, toimitusjohtajana, yrittäjänä sekä tilintarkastajana 1980-luvun alusta alkaen.

Markkola on suorittanut myös KLT-kirjanpitäjän ammattitutkinnon, laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon sekä TMC-saneerauskonsultin tutkinnon.

Tilintarkastajana Timo Markkola on erikoistunut osuuskuntien, osakeyhtiöiden, henkilöyhtiöiden, säätiöiden ja yhdistysten tilintarkastuksiin. Timo Markkolalla on vankka kokemus yritysten taloushallinnon, rahoituksen sekä kassavirran järjestelyistä sekä insolvenssiasioista.

0400 634 255

Jari Kangasmäki

Jari Kangasmäki

HT-tilintarkastaja

Koulutukseltaan laskentamerkonomi. Kangasmäki on toiminut kirjanpitäjänä ja laskentasuunnittelijana tilitoimistoissa Tampereen Konekirjapito Oy ja TW-Laskentapalvelut Oy 14 vuotta, sekä tilintarkastajana ja liikkeenjohdon asiantuntijana KPMG Oy Ab:lla 2005-2022.

Kangasmäki on suorittanut myös KLT-kirjanpitäjän ammattitutkinnon.

Tilintarkastajana Jari Kangasmäki on erikoistunut osakeyhtiöiden, kiinteistöyhtiöiden, henkilöyhtiöiden, säätiöiden ja yhdistysten tilintarkastuksiin. Jari Kangasmäellä on vankka kokemus yrityksen taloushallinnon ja verotuksen asioista sekä kiinteistöyhtiöiden erityiskysymyksistä.

040 520 4163

Marko Salo

Marko Salo

HT-tilintarkastaja

Valmistunut Tampereen yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi vuonna 1998 pääaineina yritysjuridiikka ja yrityksen laskentatoimi. Hän on työskennellyt useita vuosia mm. yhdistelmäajo­neuvonkuljettajana ja toimitusjohtajana omassa yrityksessään.

Lisäksi hän on hankkinut työkokemusta mm. laskentatoimen lehtorina, sijoitusneuvojana vakuutusyhtiössä sekä kirjanpitäjänä pienessä tilitoimistossa.

Marko Salo on tilintarkastajana erikoistunut PK-yrityksiin ja asunto-osakeyhtiöihin.

040 566 6350

Tapani Tauriainen

Tapani Tauriainen

HT-tilintarkastaja

Koulu­tukseltaan hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Työkokemusta hänellä on pörssiyhtiöistä (pankeista ja vakuutusyhtiöstä) sekä kunnista. Yrittäjänä hän on toiminut yli 26-vuotta ja kokemusta on kertynyt mm. yrityskaupasta, yritysten kehittämis- ja laatuhankkeista sekä opetus­tehtävistä. Tauriainen on tehnyt yli 4.000 tilintarkastusta yrityksissä, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöissä, yhdistyksissä, osuuskunnissa ja säätiöissä.

Revisioneuvos Tauriainen on suorittanut myös Julkishallinnon ja julkistalouden tilin­tarkastajan tutkinnon (JHT). Hän toimii hallituksien jäsenenä yrityksissä mm. Tampereen Energia Oy, Tullinkulman Työterveys Oy (PIRTE) ,  Höyrylaiva  s/s Tarjannetta pitävässä Oy Runoilijan tiessä.

Tapani Tauriainen on tilin­tarkastajana erikoistunut yhdistyksiin, järjestöihin ja säätiöihin.

050 596 2541

Olli Rantala

Olli Rantala

HT-tilintarkastaja

Koulutukseltaan KTM Vaasan yliopistosta. Työkokemusta hänellä on kahdessa kansainvälisessä tilintarkastusyhtiössä työskentelystä (PwC, Deloitte), suuren konsernin suomalaisen tytäryhtiön kirjanpidon ja konserniraportoinnin tekemisestä, yrityskauppoihin liittyvästä konsultoinnista ja arvonmäärityksistä sekä tilitoimistotyöstä kirjanpitäjänä ja esimiehenä. Näiden ohella kokemusta on myös yrityksille ja oppilaitoksille järjestetyistä koulutuksista.

Tilintarkastajana Olli Rantala on erikoistunut PK-sektorin kotimaisiin yhtiöihin omistajarakenteesta riippumatta.

040 177 9201